Over ons

Wij zijn Vakantieinkroatie.nl, gespecialiseerd in bemiddeling van authentieke en betaalbare accommodaties in Kroatië. Wij bemiddelen tussen geïnteresseerde Kroatië liefhebbers en lokale aanbieders van accommodaties. Vakantieinkroatie.nl werkt zoveel mogelijk met lokale huiseigenaren om zo het welzijn van de lokale bevolking te stimuleren en een steentje bij te dragen aan de economie van het land.
Ons gevarieerde aanbod bestaat uit een mix van karakteristieke accommodaties, zoals villa’s, kleinschalige hotels, appartementen en B&B’s, veelal gelegen in de kuststreek. Alle accommodaties worden zorgvuldig door ons geselecteerd. We blijven ons aanbod continu vernieuwen en aanvullen waardoor je regelmatig nieuwe bestemmingen en accommodaties op de website zult aantreffen.
Zoek je een onbezorgde strandvakantie? Een vakantie waarbij de kinderen zich vermaken? Of wil je eilandhoppen? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want wij gaan nog een stapje verder. Vakantieinkroatie.nl luistert naar al je wensen en geeft advies op maat. Wij bieden onze klanten openheid, eerlijke informatie en persoonlijke service. Kom je ’s avonds laat aan? Op jouw verzoek zorgen wij ervoor dat er wat boodschappen en een lekkere fles wijn in de koelkast klaar staan.

Waarom via ons boeken?


Eerlijk prijzen voor verhuurders

Wij kennen alle verhuurders persoonlijk en vragen slechts 10% vergoeding. Hier profiteren huurder en verhuurder van.

verder lezen

Wij bieden u de beste prijs/kwaliteit verhouding

Wij garanderen u de beste prijs/kwaliteit verhouding. Lees daarom gerust onze klantervaringen door.

verder lezen

24 uur bereikbaar bij noodgevallen

Tijdens u vakantie zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Uiteraard wordt u geholpen in het Nederlands.

verder lezen
0
Tevreden reizigers

0
Accommodaties

0
Dalmatië arrangementen

0
Boot tochten