Wij zijn Vakantieinkroatie.nl, de specialist als het gaat om accommodatieverhuur in het prachtige Kroatië.

Wat ooit begon met het zoeken naar geschikte accommodaties voor familie en vrienden is uitgegroeid tot Vakantieinkroatie.nl. Met onze roots in Kroatië, maar al meer dan 20 jaar woonachtig in Nederland, snappen wij als geen ander wat de huurders en verhuurders van ons verwachten.

Zoek je een onbezorgde strandvakantie? Een vakantie waarbij de kinderen zich vermaken? Of wil je eilandhoppen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vakantieinkroatie.nl luistert naar al je wensen en geeft advies op maat. Wij bieden onze klanten openheid, eerlijke informatie en persoonlijke service.

Onze website bevat een zorgvuldig uitgekozen collectie van onze favoriete accommodaties, van luxe villa’s tot karakteristieke appartementen. Wij werken zoveel mogelijk met lokale huiseigenaren en blijven continu vernieuwen en aanvullen waardoor je regelmatig nieuwe accommodaties op de website zult aantreffen.

Staat jouw ideale accommodatie er niet tussen of heb je bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op. Door onze vele contacten ter plaatse kunnen wij altijd helpen bij een specifieke zoekopdracht.