Wij zijn Vakantieinkroatie.nl, dé specialist wanneer het gaat om accommodatieverhuur in het mooie Kroatië. Wij werken zoveel mogelijk met lokale huiseigenaren om zo het welzijn van de lokale bevolking te stimuleren en een steentje bij te dragen aan de economie van het land. Ons gevarieerde aanbod bestaat uit een mix van karakteristieke accommodaties, zoals villa’s, kleinschalige hotels, appartementen en B&B’s, veelal gelegen in de kuststreek. Alle accommodaties worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Wij blijven ons aanbod continu vernieuwen en aanvullen waardoor u regelmatig nieuwe bestemmingen en accommodaties op de website zult aantreffen.

Zoekt u een accommodatie direct aan het strand? Een kindvriendelijk verblijf? Of wilt u gaan eilandhoppen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vakantieinkroatie.nl luistert naar al uw wensen en geeft advies op maat. Wij bieden onze klanten openheid, eerlijke informatie en persoonlijke service. Heeft u bijzondere wensen of geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact tijdens het uitzoeken van een accommodatie? Dan kunt u op afspraak bij ons terecht op ons hoofdkantoor Havensingel 5, te ‘s-Hertogenbosch. Hier zullen wij dan onder het genot van een kop koffie of thee, en natuurlijk een Bossche bol, kijken welke accommodatie en regio aan uw wensen voldoet.

Heeft u ergens een accommodatie gezien welke niet op onze website wordt weergegeven? Geen probleem, wij hebben heel veel persoonlijke contacten in haast iedere regio van Kroatië en kunnen wellicht de door u gevonden accommodatie tegen een scherpere prijs aanbieden.