Wij zijn Vakantieinkroatie.nl, dé specialist wanneer het gaat om vakanties in het mooie Kroatië. Wij bemiddelen tussen geïnteresseerde Kroatië liefhebbers en lokale aanbieders van accommodaties. Vakantieinkroatie.nl werkt zoveel mogelijk met lokale huiseigenaren om zo het welzijn van de lokale bevolking te stimuleren en een steentje bij te dragen aan de economie van het land.  Ons gevarieerde aanbod bestaat uit een mix van karakteristieke accommodaties, zoals villa’s, kleinschalige hotels, appartementen en B&B’s, veelal gelegen in de kuststreek. Alle accommodaties worden zorgvuldig door ons geselecteerd. We blijven ons aanbod continu vernieuwen en aanvullen waardoor je regelmatig nieuwe bestemmingen en accommodaties op de website zult aantreffen.
Zoek je een onbezorgde strandvakantie? Een vakantie waarbij de kinderen zich vermaken? Of wil je eilandhoppen? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want wij gaan nog een stapje verder. Vakantieinkroatie.nl luistert naar al je wensen en geeft advies op maat. Wij bieden onze klanten openheid, eerlijke informatie en persoonlijke service. Kom je ’s avonds laat aan? Op jouw verzoek zorgen wij ervoor dat er wat boodschappen en een lekkere fles wijn in de koelkast klaar staan.

Heeft u bijzondere wensen of geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact tijdens het uitzoeken van een accommodatie? Dan kunt u op afspraak bij ons terecht op ons hoofdkantoor Havensingel 5, te ‘s-Hertogenbosch. Hier zullen wij dan onder het genot van een kop koffie of thee, en natuurlijk een Bossche bol, kijken welke accommodatie en regio aan uw wensen voldoet.

Heeft u ergens een accommodatie gezien welke niet op onze website wordt weergegeven ? Geen probleem, wij hebben heel veel persoonlijke contacten in haast iedere regio van Kroatië en kunnen waarschijnlijk de door u gevonden accommodatie tegen een scherpere prijs aanbieden.