Wij zijn Vakantieinkroatie.nl, dé specialist wanneer het gaat om accommodatieverhuur in het mooie Kroatië. Wij werken zoveel mogelijk met lokale huiseigenaren om zo het welzijn van de lokale bevolking te stimuleren en een steentje bij te dragen aan de economie van het land. Ons gevarieerde aanbod bestaat uit een mix van karakteristieke accommodaties, zoals villa’s, kleinschalige hotels, appartementen en B&B’s, veelal gelegen in de kuststreek. Alle accommodaties worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Wij blijven ons aanbod continu vernieuwen en aanvullen waardoor je regelmatig nieuwe bestemmingen en accommodaties op de website zult aantreffen.

Zoek je een accommodatie direct aan het strand? Een kindvriendelijk verblijf? Of wil je gaan eilandhoppen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vakantieinkroatie.nl luistert naar al je wensen en geeft advies op maat. Wij bieden onze klanten openheid, eerlijke informatie en persoonlijke service. Heb je bijzondere wensen of geef je de voorkeur aan persoonlijk contact tijdens het uitzoeken van een accommodatie? Dan kun je op afspraak bij ons terecht. Wij zullen dan onder het genot van een kop koffie of thee kijken welke accommodatie en regio aan jouw wensen voldoet.

Heb je ergens een accommodatie gezien welke niet op onze website staat? Geen probleem, wij hebben heel veel persoonlijke contacten in haast iedere regio van Kroatië en kunnen wellicht de door jou gevonden accommodatie tegen een scherpere prijs aanbieden.